watjemaaktbenjezelf

Kaarten

Mijn kaarten zijn eigenlijk kleine collages in mixed media techniek.  Ik knip, scheur en werk met allerlei soorten papier en materiaal, zoals bijv. karton, taartpapiertjes, snoeppapiertjes gedroogde bloemetjes, blaadjes, boombast, oliepastelkrijt, soft pastels, inkt, potlood, fineliners enz. Ik kan alles gebruiken en hergebruiken. Ik zie in alles potentieel materiaal waar ik iets nieuws mee kan creëren. Ik vind dat alles om ons heen een ongelooflijke schoonheid en rijkdom bezit. Als je het ziet en ik zie het gelukkig.

De kaarten laten mijn fantasiewereld zien waarin alles kan en mag. Verhoudingen kloppen vaak niet en heel veel dingen die je ziet zijn in werkelijkheid onmogelijk. Het is deels realistisch wat ik maak en deels ook onmogelijk. Soms word je op het verkeerde been gezet, maar wat is eigenlijk het  verkeerde been? Er zijn op mijn kaarten en in deze lieve fantasiewereld tenslotte geen regels waaraan ik mij moet houden. Echt alles kan in mijn wereld.

Er is ook altijd veel te zien en te ontdekken op mijn kaarten, ook achter deurtjes en in kastjes. Als je goed kijkt , zie je steeds meer. Het zijn allemaal stuk voor stuk kleine verhaaltjes. Het is mijn speeltuin, warm, veilig, lief sprookjesachtig, grappig en echt heel fijn om in te vertoeven. Ik word er in ieder geval erg blij van als ik er naar kijk. Ik hoop jij ook.

Veel kijkplezier!

 

Bekijk HIER al mijn kaarten

 

En HIER mijn kerstkaarten