Kaarten

Het laatste jaar heb ik allerlei verschillende kaarten gemaakt, op deze pagina kun je een groot deel hiervan bekijken. Het is mijn fantasie wereld, waarin alles kan en mag, wat in werkelijkheid meestal niet kan. Verhoudingen kloppen niet, het is deels realistisch en deels onmogelijk, maar daarom juist des te grappiger. Soms word je op het verkeerde been gezet, maar hee wat is het verkeerde been en wie bepaalt dat eigenlijk? Op mijn kaarten ik in ieder geval!  Wat ik ook erg leuk vindt, is dat er heel veel te zien is, je blijft kijken en als je goed kijkt zie je steeds meer. Het zijn allemaal stuk voor stuk kleine verhaaltjes. Het is mijn speeltuin, warm, veilig, sprookjesachtig, grappig en echt heel fijn om in te vertoeven. Ik word er in ieder geval erg blij van als ik er naar kijk. Ik hoop jij ook.


Het zijn eigenlijk kleine collages, geknipt en gescheurd met een mix van papier, karton, taart papiertjes, snoeppapiertjes, verknipte tijdschriften en folders, gedroogde bloemetjes, blaadjes, boombast, krijt, inkt, potlood,, fineliners, glitter stiften en nog veel meer,  eigenlijk kan ik alles wel gebruiken!

Er belandt hier in huis ook steeds minder in de prullenbak :-)

Ook de kinderen weten inmiddels dat ik van alles wel weer iets kan maken en vragen ook vaak “Mam, wil jij dit soms?” En meestal zegt mam dan “JA!”


Want weet je, als je er wat in ziet, wil je niks meer weggooien, alles om je heen bezit een ongelooflijke schoonheid en rijkdom. Als je het ziet en ik zie het gelukkig.


Veel kijkplezier!

Home

Wie ben ik

Collages

Allerlei

Sieraden

Verwonderen

Verhaaltjes


Wil je mijn kaarten zien,          klik dan HIER