Home

Kaarten

Collages

Allerlei

Sieraden

Verwonderen

Verhaaltjes


Wie ben ik

Ha, van harte welkom!


Ik ben Bianca, getrouwd en moeder van 3 kinderen  en twee kleinkinderen!

 en woon  met veel plezier in de mooie Hoeksche Waard, in Zuid-Holland.

Deze site ben ik!


Ik hou van kleur, veel kleur, en van uit het niets iets maken, tweedehands spulletjes, creatief bezig zijn met papier, hout, verf, wol, vilt, stof, takjes, kralen, natuurlijke materialen en alles door elkaar gebruiken.

Ik maak kaarten, collages, kransen, kleine sfeerhoekjes, poppetjes, sieraden, frutsels, van alles voor in huis en tuin.


Ik hou van verwonderen, het kleine genieten, het bijzondere in het kleine zien, sprookjesachtige plaatjes, nostalgie, van taal en schrijven, woorden, zoals het woord “welkom”, van allerlei muziek en van zelf zingen. Ik schrijf verhaaltjes en gedichtjes bij de kaarten, ze ontstaan vanzelf.

Ik hou van bloemen, vogels en hartjes. Van warme sloffen, pompoensoep, kaarsjes aan, anijsmelk, tijdschriften lezen, iets bestellen, ontvangen en uitpakken. Ik hou van kleuren, rommelen in huis en tuin, rommelmarkten, varen en de wereld vanaf het water bezien en thee drinken.

Ik hou van de wisselende seizoenen, van de natuur.  Ik kan enorm genieten van een roos die heerlijk ruikt, de kleuren van de herfstbladeren, een prachtige zonsopgang, de geur van gemaaid gras, de glinstering van druppels op een spinnenweb, een roodborstje  dat in de tuin zit, de eerste lenteblaadjes zo frisgroen, de eerste keer buiten eten en van als er weer sneeuw ligt en alles veranderd in een witte zachte wereld, een regenboog tegen een hele donkere lucht, kastanjes zoeken en nog veel meer.


Op deze site kun je van alles vinden, dat ik maak, denk, voel, , zie en meemaak.

Waar je blij van wordt, wat je raakt, wat een glimlach op je gezicht brengt, wat je misschien wel laat huilen, wat je verrast en wat soms eigenlijk niet kan en waarvan je steeds meer voelt:

"Hee wat je maakt ben jezelf!!!" Ik dus!


Liefs van Bianca


Wil je een reactie geven, klik dan HIER